Meso and More

Wat is Microneedling?

 Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt.

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een huidbehandeling die gebruik maakt van een gespecialiseerd mes – vergelijkbaar met een chirurgisch scalpel dat een dermatoom wordt genoemd -De Dermaplanning mesjes kunnen gebruikt worden om dode huidcellen en velus haren te verwijderen.

Wat is Back to Basic?

Een schoonheid behandeling met een grondige reiniging van uw huid,met een heerlijk ontspannend masker!ongewenste haartjes weg!

Een lekkere basis voor een frisse geydrateerde huid!

Wat is De CO2 behandeling?

Een schoonheidsbehandeling met de basis grondige reiniging waarna een medical grade CO2 masker.zeer effectief bij tegen huisveroudering.

Uw huis krijg zuurstof en krijgt een goede boost,en een mooie glow!De ingegredienten werken nog een week door!

Wat is The C treatment?

Elke huid word hier beter van!Een goede reiniging,waarna een lichte peel,met zuren basis absorbinezuur(vit c).

geschikt voor die pigmentvlekjes,fijne lijntjes.dit kan even warm aanvoelen en duurt 15 tot 20 min.

Waarna weer een goede reiniging en de huid goed hydrateren met een luxe vitamine c creme!

Wat is Peels?

Bij elke behandeling is een soft of medical grade peeling mogelijk.Dit zal uw huis echt een boost geven,de huid moet werken omdat hij helemaal geen barriere heeft.Dit zet je huid flink aan het werk!Ook heel fijn met red light therapie of blue for de onzuivere huid!

Wat is Profhilo?

Huidverjonging door ProfhiloDoor middel van kleine prikjes met hyaluronzuur wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor ontstaat er huidverjonging en wordt de kwaliteit van de huid direct zichtbaar verbetert. Deze behandeling is met name geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

Wat is fillers?

Door middel van fillers en een mesotherapie behandeling worden rimpels van binnenuit opgevuld en wordt de huidverjonging gestimuleerd. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.